Top Quality Management

Despre Noi

Top Quality Management, in calitate de lider in domeniul cursurilor de initiere, specializare si perfectionare, deruleaza de peste 15 ani activitati de consultanta si invatamant pentru adulti, fapt ce se constituie intr-o garantie a calitatii programelor de formare livrate.

Formarea profesionala continua reprezinta un element cheie pentru fiecare individ in parte, dar si pentru companiile angajatoare. Programele de formare profesionala dezvoltate de catre Top Quality Management SRL pornesc de la nevoile de formare identificate pe piata muncii acestea fiind dezvoltate astfel incat participantii sa dobandeasca atat competentele tehnice necesare dar si sa isi dezvolte abilitatile practice, peste 70% din structura cursurilor reprezentand parte aplicativa.

Proiecte de Succes la Top Quality Management

Compania Top Quality Management a fost implicata pe parcursul timpului in diferite tipuri proiecte finantate prin fonduri nerambursabile sau proprii. In cadrul acestora au fost sustinute sesiuni de formare adresate unor categorii vaste de cursanti. De asemenea, studentii si masteranzii au avut ocazia sa efectueze stagiul de practica in cadrul departamentelor companiei. Totodata, Top Quality Management a fost implicata si in proiecte din domeniul IT pe care le-a finalizat cu succes.

1.

In perioada Decembrie 2010 - August 2013, in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Brasov si Camera de Comert si Industrie Prahova, Top Quality Management a implementat proiectul Flexinov - Intreprinderi Flexibile si Inovatoare" proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Axa Prioritara 3 „Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si intreprinderilor", Domeniul Major de Interventie 3.2 „Formare si sprijin pentru intreprinderi si angajati pentru promovarea adaptabilitatii", contract POSDRU/81/3.2/S/49261. Prin proiectul manageriat de Top Quality Management au fost organizate gratuit 80 de cursuri autorizate dintre care 16 in TIC, pentru 261 de persoane. Acestea au dobandit cunostinte si competente care sa le permita sa reactioneze la schimbarile rapide ale pietei muncii. Pe langa acestea, in cadrul proiectului au fost elaborate ghiduri pentru angajati si angajatori privind implementarea modelelor de flexibilitate functionala in organizatii si au fost sprijinite 13 companii pentru implementarea acestora.

2.

Top Quality Management a incheiat o serie de contracte de parteneriat cu Academia de Studii Economice si Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative prin care a oferit posibilitatea unui numar de peste 120 de studenti si masteranzi sa desfasoare stagii de practica in cadrul departamentelor companiei. Prin dezvoltarea de competente si abilitati practice in cadrul Top Quality Management, studentii si masteranzii participanti si-au imbunatatit sansele de insertie pe piata muncii.

3.

Top Quality Management este initiatoarea procedurii de introducere in Clasificarea Ocupatiilor din Romania a urmatoarelor profesii: EXPERT LEGISLATIA MUNCII cod COR 242220, EXPERT IN SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA cod COR 242304, TEHNICIAN IN SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA cod COR 32572. In urma demersurilor sustinute efectuate, in prezent cele 3 meserii sunt cuprinse in codul COR.

4.

In anul 2014, Top Quality Management a beneficiat de finantare BERD prin BAS Romania pentru dezvoltarea si implementarea unei aplicatii web pentru managementul activitatilor si comunicare interna in cadrul organizatiei si a unui modul de sondaj de opinie in randul clientilor. In urma utilizarii aplicatiei informatice, Top Quality Management a dezvoltat noi cursuri de formare si a imbunatatit portofoliul de programe de formare existente.

5.

In anul 2016, Top Quality Management a proiectat si realizat o aplicatie ERP pentru gestionarea activitatii pentru implementarea proiectului,Infiintarea unei piete de gross pentru peste in Municipiul Giurgiu” si a acordat servicii de consultanta in proiectarea, achizitia si instalarea de produse hardware. Proiectul a fost finantat din Fondul European pentru Pescuit prin Programul Operaţional pentru Pescuit 2007-2013, Axa prioritară 3, Masura 3.1.- Acțiuni colective, Actiunea - Investitii.

Echipa Top Quality Management

Cursuri Autorizate ANC la Top Quality Management

Noi pentru Voi

Echipa Top Quality Management este dinamica, multidisciplinara, caracterizata prin profesionalism. Profesionistii Top Quality Management si-au propus sa vina in sprijinul nevoilor de formare ale adultilor printr-o arie vasta de cursuri de initiere, specializare si perfectionare, autorizate de catre Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor.

Printre prioritatile echipei de profesionisti a Top Quality Management se numara: cresterea satisfactiei clientilor prin calitatea si complexitatea serviciilor furnizate si prin acuratetea solutiilor oferite, imbunatatirea continua a calitatii serviciilor furnizate, realizarea unei interfete profesionale cu clientii si asigurarea unui feedback eficace.

Lectorii
Top Quality Management

Cursuri Autorizate ANC la Top Quality Management

Echipa de lectori a Top Quality Management este caracterizata de o dorinta continua de crestere a calitatii serviciilor oferite, cursurile fiind rapid adaptate la schimbarile survenite in sfera de interes.

Calitatea cursurilor oferite de catre compania noastra, precum si satisfactia clientilor nostri stau la baza formarii acestei echipe, obligandu-ne astfel sa instituim cerinte din ce in ce mai ridicate cu privire la persoanele carora le acordam sansa de a veni in fata Dumneavoastra.

Pentru a putea dobandi calitatea de lector formator al Top Quality Management, profesionistii trebuie sa finalizeze cu succes un proces prin care le sunt testate atat cunostintele, cat mai ales aptitudinile de impartasire a acestor cunostinte catre ceilalti.

Noi stim ca pentru a fi un lector formator de succes nu este indeajuns o vasta experienta in domeniul vizat, importanta este experienta acumulata pe parcursul ascensiunii profesionale. Astfel, Top Quality Management si-a asigurat, de-a lungul timpului, un colectiv de lectori formatori cu experienta, care este intotdeauna bine primit de catre participantii la programele de formare profesionala .

Misiune si Obiective

Misiune
Misiunea noastra este aceea de a ajuta la cresterea performantelor profesionale a clientilor nostri prin sustinerea de programe de formare de calitate, cu informatii actualizate, sustinute de traineri cu o vasta experienta in domeniu.

Obiective
Obiectivele stabilite la nivelul companiei vizeaza grija continua privind mentinerea standardelor de calitate cu privire la serviciile oferite in vederea atingerii unui grad ridicat al satisfactiei clientilor, prin cresterea eficacitatii si eficientei activitatilor companiei.